torstai 15. elokuuta 2013

It's a boy!

Helmi aloitti jo hieman läähätellä tiistaina 6.8. puolilta päivin ja illalla läähättely oli jo jatkuvaa. Pienen puhelinneuvottelun jälkeen päätimme, että ollaan kotona vielä yön yli ja aamulla suuntasimmekin sitten kohti Malmia. Keskiviikkona 7.8. illansuussa klo 18.54 pitkä odotus päättyi ja Helmin pikku poika näki päivänvalon! Pentu painoi syntyessään 238 gr.
Helmi alkoi heti tarmokkaasti hoitaa ainokaistaan. Jopa niin ahkerasti, että pentua ei meinattu saada kuivattua kun Helmi aina nuoli sen taas märäksi. :o)


Seuraava viisiitti ylpeän äidin luo tapahtui perjantaina, jolloin pentu oli kahden vuorokauden ikäinen. Maito oli tehnyt kauppansa ja paino oli noussut hienosti!


Tasan viikon ikäisenä pojalla oli painoa jo yli 700 gr! Pentu oli kasvanut hurjasti viime näkemältä! Itse suloisuus! Helmi malttoi jo käydä hieman kävelyllä lähipuistossa, mutta sitten taas äkkiä takaisin pentua katsomaan. Jännä nähdä, kuinka meidän oma neiti elohopea muuntautui äitiyden myötä pentuun keskittyväksi emoksi. Helmi tosin on kuin Herttakin; hoitaa pennun hyvin, mutta sen enempää stressaamatta asiasta. Muut koirat ovat tervetulleita samaan tilaan, kunhan ymmärtävät pitää riittävän välimatkan pentulaatikkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti