Lauman jäsenetHertta 
(FI MVA LV MVA EEJV-08 EEV-08 LVV-12 Celesterling Element Of Fun)

aprikoosi keskikokoinen villakoria

 syntynyt 26.6.2007 

Hertan tarkempi sukutaulu netissä: Klikkaa tästä 

Hertta on lauman lempeä johtaja ja Helmin aina niin kärsivällinen emo. Hertta treenaa agilityä ja kisaa agilityn 2-luokassa. Hertta rakastaa palloleikkejä yli kaiken.  

Hulda 
(Voyeror's First Sparkle)

aprikoosi kääpiövillakoira

syntynyt 16.4.2009

Huldan tarkempi sukutaulu netissä: Klikkaa tästä 

Hulda on kääpiövillakoira, joka koostaan huolimatta pitää tiukasti huolta, ettei jää isompien jalkoihin. Hulda on lauman epävirallinen turvallisuusvastaava, joka kyllä ilmoittaa, jos jotain omasta mielestään epäilyttävää on lähistöllä tekeillä. Hulda rakastaa aurinkoa ja lämpiminä päivinä sen löytää varmimmin auringonpaisteesta köllöttelemästä.

Helmi 
(FI MVA HeJW-10 Celesterling Just For Fun)

aprikoosi keskikokoinen villakoria  

syntynyt 29.11.2009

Helmin tarkempi sukutaulu netissä, klikkaa tästä 

Helmi on Hertan rakas pentu ja lauman vauhtimimmi. Helmi purkaa energiaansa agilitykentällä ja toivottavasti jatkossa myös agilitykisoissa. Helmi on luonteeltaan äärettömän kiltti ja rakastaa juoksennella ympäri pihamaata. Helmi ei kauheasti piittaa leluista, mutta herkkujen eteen se tekee melkein mitä vain.

Martta 
(Sainen Gabrielle Solis)

ruskea kääpiövillakoira

syntynyt 8.2.2010

Martan tarkempi sukutaulu netissä, klikkaa tästä  

Martta on tomera lauman kuopus. Marttakin aloitti agilityn harjoittelun syksyllä 2012 ja on jo lyhyessä ajassa osoittanut oppivansa uudet asiat todella nopeasti. Martasta on kivaa touhuta ja se on aina valmis leikkimään. Martta on hulluna palloihin kuten Herttakin.