lauantai 31. elokuuta 2013

Odotetut viikonloppuvieraat

Ihan parhaan syntymäpäivälahjan sain synttäreitäni seuraavana aamuna, kun sain hakea lauantaina Helmin ja pennun Malmilta viikonlopuksi kotiin hoitoon. Malmin väki sai samalla keskittyä täysillä sunnuntaisen Kaivarin näyttelyn trimmeihin ja muihin ennakkovalmisteluihin.

Olin käynyt Malmilla viimeksi maanantaina ja pentu oli kasvanut viidessä päivässä aivan valtavasti! En ollut uskoa sitä eroa. Pikkupojasta oli tullut jo iso poika! Silmätkin olivat jo avautuneet!

Hertta pääsi mukaan Helmiä ja pentua hakemaan, mutta pentu ei kiinnostanut mummoa lainkaan. Sama jatkui kotonakin. Hertta on varmaan sitä mieltä, että Helmi hoitakoon pentunsa, hän ei siihen hommaan enää sotkeudu. ;o) Kääpiöt olivat kiinnostuineita pennusta, Hulda varsinkin. Martta oli helppo harhauttaa muualle esim. palloilemaan, mutta Hulda oli pidettävä käskyn alla tai portin takana, muuten olisi tullut Helmin mielestä jo liian lähelle.

Sää suosi koko viikonlopun ja pentu pääsi hieman terassillekin loppukesän auringosta nauttimaan.Helmin ulkoillessa kokeiltiin saada mummo yhteiskuvaan pennun kanssa. Herttaa epäilytti koko hanke ja kyllähän se lopputuloksessakin näkyy. :o)


Sunnuntai-iltana, hiukan ennen kuin Mirjam tuli Helmiä ja pentua hakemaan, satuin videoimaan 2,5 viikkoisen pojan ehkäpä ihka ensimmäisen peuhaamishetken emon kanssa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti