lauantai 9. huhtikuuta 2011

Treenikuvioita

Hertta siirtyi treenaamaan agilitya ihan kotikulmille, harjoitellaan nykyisin KKK:n riveissä ja takana on muutamia tosi onnistuneita treenejä. Pitkään vaivannut keppiongelmakin näyttäisi olevan toistaiseksi poissa ja viime keskiviikon treeneissä tehtiin pitkä pätkä hyvinkin sujuvaa rataa! Edistystä on vihdoinkin näköpiirissä!

Helmi jatkaa tokoilua säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta ihan muutaman kuukauden aikana on ollut havaittavissa jonkun asteen aikuistumista meidän villikossa. Pikku sinko ei sinkoile enää yhtä paljon kuin ennen, joten nyt tiukkaa kärsivällisyyden kasvattamistreeniä lisää, niin jokohan kaikenmaailman kohkaaminen saataisi vähemmälle...? Aika näyttää.

Helmin ajoittain ylitsepursuavaa energiaa on saatu suunnattua hieman järkevämpään suuntaan Miisun ja Hannan villisagilityssä kevään aikana, juoksut nyt vähän kuitenkin sotkivat agilitykuvioita. Tänään on kurssin viimeinen kerta, mutta jahka lumet KKK:n kentältä sulavat, siirrymme sinne vahvistamaan kurssilla opittua itsenäisten treenien merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti