lauantai 9. huhtikuuta 2011

Puuhun kiipeilyä ja karkailuja

Kuluneen talven tempauksista parhaan palkinnon vie ehdottomasti Martta. Pikkupuudeli sai pakkomielteen Tarun puun oksille ripustamista talipalloista. Hyppi Tarun vieressä aikansa, turhautui ja päätti sitten kiivetä puuhun. Hyppy ja kauhea into = Martta räpisteli runkoa pitkin puun oksalle ja talipalloja tavoittelemaan. Sieltä sitten tietysti piha-aidan väärälle puolelle ja Taru sai rämpiä hakemaan puudelin kinosten keskeltä... Arveltiin, että nyt keksi näppärän keinon livistää pihamaalta, mutta ei onneksi ole sittemmin alkanut puukiipeilyä harrastamaan. :o)

Karkailuja on harrastettu Upinniemen lisäksi myös täällä meillä, ideoiden alkuunpanijana yllätys yllätys - Martta. Aidat olivat peittyneet aikaa sitten jo kinoksiin, mutta "henkinen raja-aita" toimi hyvin siihen päivään asti, kunnes Martta päätti että naapurien pihalla on mukavampaa. Ja Helmi tietysti perässä. Ja sen jälkeen Helmi ehti tehdä muutaman turhan vauhdikkaan stuntin naapurustossa, kunnes vietin rankan parituntisen kaivamalla aitaa ja pensaita lumen alta esiin. Nyt kevätaurinko onneksi auttaa päivä päivältä enemmän ja toivon, että karkailuideat on tältä osin nyt unohdettu...


Teetin itselleni uuden sirullisen pankkikortin ja mikäpä muukaan aihe siihen valikoituikaan kun omat, rakkaat hupsut. Hämmentävän seesteinen kuva noista hupakoista. Mutta aina tulee kassalla hyvälle tuulelle kuin kortin kaivaa esille, ihan sama mitä ja kuinka kallista tuleekaan ostettua!

2 kommenttia:

  1. Samaa touhua on näköjään harrastettu kuin täälläkin päin ;) Meilläkin toi aita oli ihan kinosten alle peittynyt ja kuukausi sitten Aku vasta tajus, että siitähän pääsee yli... no sama homma täällä, että hirveet kaivuuhommat käytiin ja viriteltiin ihme kompostikehikko hässäköitä tonne :D mut ainakin noi viritelmät on sentään pitäny koiran omalla puolella ja nyt noi puskat alkaakin jo nousta pystyyn tuolta :)

    VastaaPoista
  2. hyvä konsti tuo kuva maksuvälineessä :)Hertta ja Helmi ovat niin hyväntuuliset koirat, että varo vain mistä maksat!!! terv. Malmilta

    VastaaPoista