lauantai 15. elokuuta 2009

Ekat möllikisat

Tänään mentiin Masalaan KKK:n järjestämiin möllikisoihin. Ekat kisat jännitti ennakkoon, mutta itse kisapäivänä olo oli aika rento. Rataa kun rakennettiin, huomasin heti että siinä on meidän kannalta A ihan turhan lähellä aitoja ja putkea... A on Hertan ehdoton suosikki ja sinne olisi päästävä mieltuiten heti. Hertta kävi tapansa mukaan kierroksilla vaikkakin tultiin kisapaikalle hyvissä ajoin ennen kisojen alkua.

Rata itsessään oli ihan ok ja suoritettavissa puhtaasti. Mutta kun ei meillä. A oli radalla 8. este, mutta Hertta karkasi sille peräti 2 kertaa etukäteen. Vaikka tiesin etukäteen että A on vaarallisen lähellä Hertan silmissä ja yritin siihen varautua, niin ei... Pitää keksiä konsti, millä se A:n himo saadaan hieman laimennettua.

Yhden suoran putken neiti juoksi ensin putken ohi koko pituudeltaan, sitten väärästä päästä sisään. Ja vielä puomillakin sössittiin. Alkoi lupaavasti, sitten Hertta päätti pakittaa siltä pois. No, toisella yrityksellä menikin sitten mallikkaasti. Otti nätisti kontaktit, siitä kuuluttaja erikseen mainitsi. Loppusuorakin meni kivasti, irtosi hienosti 4 aidan sarjaan.

Radalla ei ollut ihanneaikaa ja väärästä ratasuorituksesta ei tullut hyllyä vaan 10 rv:tä. Meidän saldo oli mahtavat 55 rv:tä, tuosta on hyvä lähteä niitä karsimaan pois... Mahtavasta virheiden määrästä huolimatta päästiin silti palkintosijoille, sijoituttiin medeissä 3.sijalle kun koirakkoja oli 5. Jos huomenna ei sada kaatamalla, harkinnassa on Siuntion epikset.