sunnuntai 29. elokuuta 2010

Helmin eka näyttely - ROP-pentu!

Helmi oli perjantai-illasta asti Malmilla, sillä tänään sunnuntaina oli tiedossa Helmin ihka eka näyttely, SKKY:n erikoisnäyttely Kaivopuistossa. Helmi meni Malmille hyvissä ajoin, sillä hän kävi turistina tutkailemassa näyttelyvilinää Mirjamin ja Linnea-neidin mukana Tervakosken KV:ssä.

Harjoittelu oli tehnyt tehtävänsä, sillä Helmiä ei ollut tuntea kun ennen kehää kuikuiltiin missä neiti on, niin epänormaalin rauhallisesti se odotteli kehän laidalla. Helmi käyttäytyi todella hienosti. Kehässä tosin hieman ihmetteli pöydällä kun tuomari tuli arvostelemaan. Helmin ilmeestä näki, että ajatteli että mitä ihmettä tuo tyyppi oikeen tekee. Pienestä "venkoilusta" huolimatta tuomari näki Helmissä ainesta ja Helmi olikin hienosti ROP-pentu! Näyttelyarvostelu on luettavissa Hertan ja Helmin sivuilta.

1 kommentti:

  1. tässä tytössä taitaa olla jotakin erityistä...
    olet hyvin treenannut Helmin kanssa, se on helposti kontaktissa ja osaa tarvittaessa rauhoittua hyvin. muutenkin sen vierailu meidän laumassa sujui hyvin hillitysti, vaikka pari kotkalaistakin oli mukana
    terveiset kotiin, vappu

    VastaaPoista