torstai 21. toukokuuta 2009

Ekat Lägin treenit

Pääsimme Hertan kanssa viime kuussa lohjalaisen Länsi-Uudenmaan Agilityharrastajat Ry:n (Lägin) jäseniksi ja onnistuimme saamaan myös paikan treeniryhmään. Koska treenit ova maanantaisin, toko joudutaan jättämään toistaiseksi katkolle. Herttaa tämä ei varmaankaan harmita, agility on neidin mielestä se hauskin juttu!

Maanantaina oli siis ekat treenit juoksujen jälkeen ja toivomisen varaa jäi. Päivän teema oli sylikäännös ja se tuotti vaikeuksia. Ensinnäkin sitä ei ole aiemmin paljoakaan hinkattu ja toisekseen käännös on tehtävä päinvastoin kun tokossa ollaan veivattu... Tiedän siis mitä harjoitellaan tällä viikolla kotosalla.

Treeniryhmä on ihanan pieni, vain 5 koirakkoa. Normaalitilanteessa meillä on myös kaksi kouluttajaa. Tällä kertaa molemmat olivat estyneet tulemasta paikalle, joten meillä oli tuuraaja kouluttajana. Mutta treeniä saa pienessä porukassa paljon ja ehditään paneutumaan erilaisiin ongelmakohtiin. Ja kenttä on iso, joten on paljon tilaa treenata itsenäisesti vuoroaan odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti