maanantai 13. huhtikuuta 2009

Uusi blogi

Hertan päiväkirja on täten siirtynyt blogger.com:n ihmeelliseen maailmaan, kun kyllästyin edellisen kotisivujen tuottajan jatkuviin ongelmiin. Uudet sivut on siis tehty, ne ovat toiminnassa eivätkä sisällä blogia vaan sieltä on linkitys tänne.

Hertta vietti pääsiäisen Kirkkonummen Hilassa mökkeilyn merkeissä. Mökiltä oli tarttunut mukaan myös kevään ensimmäinen punkki... Pitänee lykätä taas myrkyt niskaan, jotta ei taudit pääse iskemään.

Ertin treenit jatkuvat taas pienen tauon jälkeen ensi viikolla. Treenipaikat pysyivät onneksi samoina, agilityä Masalassa ja tokoilua Nupurissa. Nyt alkuviikolla pitäisi ilmoittautua ryhmään ja samalla molempiin miettiä missä tasolla nyt mennään ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteet. Agilityssä ehkä uskaltaisin laittaa möllitason, koska ei me ihan aloittelijoita enää olla. Mutta tokossa taasen... Treenit menee niin vaihtelevalla menestyksellä että siinä ei voisi kuvitellakaan menevänsä möllikisoihin, kun taas agilityssä ne ovat pakostakin edessä jonkin ajan kuluttua jos edetä aiotaan... Eli josko laittaisi että möllejä agilityssä ja aloittelijoita tokossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti